De bouwsteen voor personeelsmanagement

Een huis stort in wanneer de fundering niet goed is. Dit principe geldt net zo goed voor het personeelsbeleid. Bij Beter Personeelsbeleid weten wij als geen ander hoe de bouwstenen voor uw personeelsmanagement eruit moeten zien om een stevig huis neer te zetten.

De bouwstenen voor personeelsmanagement HR
HR beleid

Wij denken graag met u mee om uw bedrijfsvisie door te vertalen naar uw Personeelsbeleid (HR-beleid) en uw personeelsdoelen (HR-doelen). 

Wij maken de vertaling naar een ontwikkelcyclus om uw medewerkers blijvend te kunnen inzetten. Duurzame inzetbaarheid en realiseren van werkgeluk, daar staan wij voor.

Daarbij kunnen wij u helpen bij het inrichten van uw HR-afdeling, zowel klein als groot. Hoe maakt u de taakverdeling, inrichting en processen van de administratie en personeelszaken? Beschikt u over de juiste managementinformatie?

Ook kunnen we met u kijken naar het team: Wat is de samenstelling van het team? Hoe gaat het team met elkaar om? Vullen de teamleden elkaar aan op het gebied van taken en kwaliteiten. Worden de kwaliteiten van de teamleden op de juiste wijze ingezet?

Inrichten, analyseren, ontwikkelen, coachen en borgen. Dat willen we op HR-gebied voor u betekenen.

Beter Personeelsbeleid - HR management

Beter Personeelsbeleid

Oude Twentseweg 22
8105 RG Luttenberg

Martine Scholten: 06 388 955 18