Wie is Stichting Beter Personeelsbeleid

Beter Personeelsbeleid is een nieuwe organisatie.
Stichting Beter Personeelsbeleid is opgericht door Martine Scholten (mede-eigenaar van ’t Salland Coaching & Advies in Luttenberg).

Martine Scholten heeft deze stichting opgericht met het volgende doel:  

Ik hou van het leven en ik hou van het HR vak en coachingsvak. Deze passies en mijn krachten wil ik combineren met mijn compassie voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Daarom heb ik de Stichting Beter Personeelsbeleid opgericht. Een deel van mijn trajecten breng ik onder bij deze Stichting. Een deel van de winst van Stichting Beter Personeelsbeleid doneer ik aan het KWF/Pink Ribbon.

Martine Scholten
Maart 2023

Martine Scholten1
Beter Personeelsbeleid

Beter Personeelsbeleid

Oude Twentseweg 22
8105 RG Luttenberg

Martine Scholten: 06 388 955 18

info@beterpersoneelsbeleid.nl