De weg naar het bedrijf

Als werkgever is het belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen en deze ook te behouden. 

Dat begint allemaal bij de werving & selectie van uw nieuwe medewerkers.

In de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het een enorme uitdaging om aan nieuw personeel te komen. U kunt met ons wel overleggen om alle middelen onder de loep te nemen.
Wij geloven in kansen zolang er maar intensief gezocht wordt.

De weg naar het bedrijf-werving en selectie

Alvorens aan de slag te gaan met het schrijven van een vacaturetekst is het belangrijk om te kijken naar het beeld dat u af wilt geven. Wij kijken graag samen met u naar uw bedrijfsboodschap.

Uw missie en visie staan hierin centraal. Ook kijken wij naar de eerste indruk die u als werkgever wil achterlaten. Welke uitstraling hoort hierbij, wat is de bedrijfscultuur? Allemaal zaken om onder de loep te nemen alvorens aan de slag te gaan met de vacaturetekst. De vacature moet helder zijn voor de nieuwe medewerker. Wat zoekt u? Denk hierbij aan het gedrag, de drijfveren, de competenties en vaardigheden die u zoekt in uw nieuwe medewerker. Ook is het goed om te kijken naar diversiteit zodat de nieuwe medewerker een goede match is binnen uw bedrijf. 
We geven door middel van een voorselectie mogelijkheden om u te helpen met aannemen en beoordelen van sollicitanten. We werken met proforma’s en geven een neutraal beeld over uw bedrijf.

Voor een goede match is het belangrijk dat er een klik is met de nieuwe medewerker. Dit geldt andersom net zo goed. Dit gebeurt tijdens de selectie. Wij helpen u graag met het schrijven van de selectieprocedure en denken met u mee over de gesprekken en eventuele assessments.

Zodra de match er is ondersteunen wij u met het verzorgen van de administratie. Denk hierbij aan de arbeidsvoorwaarden en arbeidsovereenkomst, maar ook aan verdere ontwikkeling en opleiding. Wij helpen u met het maken van de bouwstenen voor uw personeelsmanagement.

Beter Personeelsbeleid - HR management

Beter Personeelsbeleid

Oude Twentseweg 22
8105 RG Luttenberg

Martine Scholten: 06 388 955 18